Salutació dels vicerectors

Vicerrectores

Vicent Botti Navarro
Vicerector de les Tecnologies de la Informació i de les Comunicacions

Miguel Á. Fernández Prada
Vicerector d’Estudis, Qualitat i Acreditació

Ens complau informar-vos de la celebració de les Jornades d’Innovació Educativa i Docència en Xarxa (IN-RED 2014), organitzades conjuntament pel Vicerectorat de les Tecnologies de la Informació i les Comunicacions i el Vicerectorat d’Estudis, Qualitat i Acreditació. Aquestes Jornades tindran lloc durant el mes de juliol, i a través d’aquestes línies volem enviar-vos la invitació i explicar-vos la importància que tenen per a la Universitat Politècnica de València.

Les Jornades d’Innovació Educativa i Docència en Xarxa (INRED 2014) ofereixen un fòrum d’intercanvi d’experiències, debat i reflexió adreçat a docents amb motivació i interès per la millora de l’educació a través de la tecnologia aplicada a l’ensenyament. Molts de vosaltres ja heu participat durant els últims cursos en els programes acadèmics de Docència en Xarxa i en els d’Innovació Educativa (EICE i PIME).

Les Jornades IN-RED 2014 estan vinculades a dos objectius estratègics concrets del primer eix (Formació i Aprenentatge) del Pla Estratègic de la UPV: els objectius orientats a la implementació i l’actualització de les metodologies docents i al desenvolupament d’una oferta formativa amb metodologies específiques TIC.

Les iniciatives com ara cursos en línia, fòrums, blogs, MOOC, com també les experiències innovadores en metodologies d’ensenyament i d’avaluació de l’aprenentatge, han sigut nombroses al llarg dels últims anys. La qualitat obtinguda, el treball i l’esforç del professorat compromès en la realització d’aquestes iniciatives, requereixen un fòrum per a ser divulgades i conegudes per la comunitat universitària; i alhora, per a proporcionar l’anàlisi que quantifique la contribució a l’aprenentatge dels estudiants i a la millora de la qualitat de l’ensenyament.

Amb aquestes línies volem animar-vos a participar activament en les Jornades, una iniciativa que confiem que propiciarà un debat fructífer i enriquidor que ens ajudarà a seguir avançant.

Cordialment.

Vicent Botti Navarro, Vicerector de les Tecnologies de la Informació y de les Comunicacions.

Miguel Ángel Fernández Prada, Vicerector d’Estudis, Qualitat i Acreditació.